Projekti Zapri

💬 Klepet z Blažem Strožerjem

Blaž Strožer je poskrbel, da je bila ekipa Predani korakom optimalno pripravljena na štartu letošnjega Ljubljanskega maratona. Pod njegovim vodstvom in budnim očesom so potekali trije tekaški dogodki, kjer je s koristnimi in praktičnimi nasveti delil svoje bogato znanje in poskrbel, da so člani ekipe varno in brez poškodb uresničili svoje maratonske cilje.

Ob koncu uspešne sezone Predani korakom nam je zaupal svoje vtise o projektu in želje za v prihodnje.

Blaž, pozdravljen! 👋

Predani korakom

Kako bi ocenil sezono Predani korakom - predvsem navezujoč se na tvoje dogodke? 🤔

Predani korakom

Uspešno ter pozitivno, ker smo na široko “razgalili” in se pogovorili o vseh prednostih in tudi slabostih. 👏 Verjamem, da po uspešnih dogodkih udeleženci le teh na tek gledajo morda drugače, predvsem pa upam, da uspešno koristijo nasvete in namige.

Blaž Strožer

Člane ekipe Predani korakom si vodil skozi različne procese, vsak dogodek je imel svojo nit. Meniš, da so člani napredovali?

Predani korakom

Morda smo le malce premalo družili, da bi lahko to zagotovo trdil, seveda pa če so od vsakega dogodka odnesli eno stvar, so zagotovo napredovali. S parimi pa sem le uspel govoriti po maratonu in so bili zelo zadovoljni s svojim rezultatom. 👌

Blaž Strožer

Kako bi ocenil nastop ekipe oziroma članov ekipe na Ljubljanskem maratonu - vrhuncu projekta Predani korakom?

Predani korakom

Pozitivno - kljub dežju so bili zelo pozitivno naravnani ter prepričani vase in svoj nastop na maratonu. 🌧 Ob takšnem razmišljanju seveda tudi rezultati niso izostali.

Blaž Strožer

Če malce pomisliš oziroma se skušaš spomniti: katera stvar/dogodek ti je najbolj ostala v spominu?

Predani korakom

Po svoje mi je od vsakega dogodka ostala kakšna stvar, ki sem si jo zapomnil. Ne morem pa se odločiti, kateri dogodek mi je bil najbolj všeč.

Blaž Strožer

Če bi lahko kaj spremenil, kaj bi to bilo? 🤔

Predani korakom

Želel bi si bolj kontinuiranega in proaktivnega druženja s člani Predani korakom, v smislu skupnih treningov ali tekov, saj bi bil tako lahko napredek pri posameznikih še večji.🏃

Blaž Strožer

S čim bi si želel nadgraditi prihodnje dogodke?🤩

Predani korakom

Tekaški tabor (vikend) ali mini priprave.🏃‍♀️

Blaž Strožer

Za konec: Kakšne misli in želje bi prenesel na člane ekipe Predani korakom kot tudi preostale tekače, ki bodo tudi v zimskih mesecih ❄ skrbeli za svojo pripravljenost?

Predani korakom

Poskrbite za morebitne poškodbe, ki so nastale med sezono. Celostno krepite telo, predvsem pa jedro, da boste maksimalno pripravljeni na novo sezono. Seveda pa povsem ne zanemarite teka. 💪

Blaž Strožer