Projekti Zapri
Nazaj Predstava Predani korakom

Plesna predstava Predani korakom 2023: Modri in rumeni

Vabimo vas na ogled plesne predstave z naslovom Modri in rumeni, ki je nastajala na otroških delavnicah pod okriljem projekta Predani korakom. Otroci z URI Soča, ki jim bomo pomagali premagovati njihovo gibalno oviranost in s krepitvijo samozavesti podali roko na poti v njihovo še lepšo prihodnost, se plesnih delavnic in nastopa že zelo veselijo! S predstavo Predani korakom bomo tudi letos delili srečo!

Pridružite se nam v ponedeljek, 28. avgusta 2023, ob 18. uri, v Poletnem gledališču Križank.

Letošnje plesno druženje pod vodstvom režiserke in koreografinje Jane Kovač Valdés bo preizpraševanje o prijateljstvu, pripadnosti, videzu, medsebojnih odnosih in razumevanju, prilagajanju ter sožitju. V življenju nam vsekakor ne gre vse po načrtih in pričakovanjih, a kako se spopasti z dejstvom, da smo različni, da na svet gledamo vsak s svojimi očmi in da je raznolikost treba spoštovati?

Naša življenja se prepletajo in drug brez drugega bi bili prikrajšani za marsikatero radost. Zato povejmo: »MODRI in RUMENI - mule smo in mulci, podimo se po ul'ci, vsi skupaj se igramo in radi se imamo. Včasih je prepir, potem pa spet v hiši mir. Modri in Rumeni, za vedno smo ZELENI.«

Vstopnice so brezplačne in so na voljo do zapolnitve mest. Brez predhodne rezervacije jih lahko prevzamete na blagajni Križank od ponedeljka do petka med 10. in 20. uro, v soboto med 10. in 14. uro ali eno uro pred začetkom prireditve. Za informacije o projektu vam je na voljo Tea Ferjančič (01 24 16 010, tea.ferjancic@ljubljanafestival.si).

Prijazno vabljeni!