Projekti Zapri
Nazaj Predani korakom URI Soča Predstava Predani korakom

Plesni spektakel Predani korakom

V ljubljanski Operi se bo v torek, 28. avgusta ob 18. uri, odvila posebna plesna predstava, ki v sklopu otroških poletnih delavnic Festivala Ljubljana, nastaja v režiji koreografa Mihe Podrepška, je plod sodelovanja med URI-SočoFestivalom Ljubljana in Zavarovalnico Sava ter predstavlja enega izmed vrhuncev projekta Predani korakom.

Naslov letošnje predstave oz. plesnega performansa je »Prebujanje skozi čas«, v katerem smo vsi drugačni in posebni. Kjer je naša pot edinstvena, naša, zapletena, prepletena in ujeta v zanke. Kjer se vsi oziramo po svetlobi in sreči. Kjer vsi hrepenimo po nečem posebnem in edinstvenem.

Vstopnine ni, brezplačne vstopnice lahko rezervirate ali prevzamete na blagajni Križank. Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na na Facebooku dogodku.

Facebook Live

Oglejte si video in podoživite celotni plesni spektakel Predani korakom, ki smo ga prek Facebooka tudi prenašali v živo.

Obišči stran

Fotogalerija

Plesni spektakel Predani korakom je očaral gledalce v SNG Opera in balet Ljubljana. Utrinke in vtise iz predstave si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb.

Obišči galerijo

Video: predstava

V ljubljanski Operi smo doživeli enega od vrhuncev letošnje sezone – plesni spektakel Predani korakom. Oglej si utrinke iz zakulisja in odzive publike.

Obišči stran

Video: delavnice

Otroci so začeli s pripravami na plesni spektakel. Naše kamere so ujele nekaj utrinkov iz delavnice. Preveri, kakšno je vzdušje med nastopajočimi s klikom na spodnji gumb.

Obišči stran

Klepet s koreografom

V času priprav na predstavo smo se pogovarjali z režiserjem in koreografom Miho Podrepškom, ki nam je zaupal mariskatero zanimivost iz delavnic in namignil nekaj podrobnosti o vsebini predstave.

Obišči stran

Klepet z nastopajočimi dekleti

Hana, Melisa, Melani in Anna so dekleta, ki jih bomo lahko videli med nastopajočimi. Obiskali smo jih na eni izmed delavnic in se z njimi zapletli v pogovor.

Obišči stran

Gledališki list

Seznam nastopajočih, ustvarjalci in vse, kar je treba vedeti pred predstavo, si lahko preberete v gledališkem listu.

Odpri gledališki list