Projekti Zapri
Nazaj Predstava Predani korakom

Predstava Predani korakom 2022

V letu 2022 vas ponovno z veseljem vabimo na ogled glasbeno-plesne predstave z naslovom Mesto objemov, ki je pod budnim očesom režiserja in koreografa Mihe Podrepška nastala na otroških poletnih plesnih delavnicah. Predstava sodi pod okrilje projekta Predani korakom, v sklopu katerega Zavarovalnica Sava že tradicionalno prispeva sredstva za izvedbo delavnic in zaključnega dogodka.

Pridružite se nam v ponedeljek, 29. avgusta 2022, ob 18. uri v Poletnem gledališču Križank.

Mesto objemov je zgodba sprejemanja in ljubezni, katere navdih so vsebine desetletnega Kolje Gombača iz URI Soča. Skozi izpovedno zgodbo mladega avtorja vas bodo otroci, ki so na rehabilitaciji na URI Soča, v družbi mladih nadobudnih plesalcev ter glasbenega gosta Murata s pomočjo glasbe, poezije in plesa povabili na potovanje po svojih občutkih.

Prisluhnite jim, pokukajte skupaj z njimi v to zanimivo mesto in ga napolnite tudi s svojimi objemi.

Predstava je nastala v sklopu otroških poletnih delavnic v sodelovanju s Festivalom Ljubljana, URI Soča in Zavarovalnico Sava.

Vstopnice so brezplačne in so na voljo do zapolnitve mest. Brez predhodne rezervacije jih Iahko prevzamete na blagajni Križank od ponedeljka do petka med 10. in 20. uro, v soboto med 10. in 14. uro ali eno uro pred začetkom prireditve. Za informacije o projektu vam je na voljo Tea Ferjančič (0124 16 010, tea.ferjancic@IjubIjanafestivaI.si).

Prijazno vabljeni!