Projekti Zapri
Nazaj Predstava Predani korakom

Plesna predstava Predani korakom

»Življenje je ples!« si radi rečemo. In ker v to iskreno verjamemo, s Festivalom Ljubljana vsako leto URI Soča omogočimo organizacijo poletnih delavnic in pripravo plesne predstave Predani korakom za gibalno ovirane otroke. Predstava vsako leto poteka v Ljubljanski Operi in je pravo doživetje tako za nastopajoče kot za gledalce.

Plesna predstava Predani korakom

V ljubljanski Operi smo doživeli svet, kjer so sanje resnične in je vse mogoče! 7 otrok iz URI Soča in 10 otrok, ki so se prijavili na plesno delavnico prek Festivala Ljubljana, nam je včeraj pričaralo nepozaben večer. Videli smo edinstvene cirkusante, ki so s svojimi talenti, slogo in veseljem, zaokrožili izjemen nastop in navdušili zbrano občinstvo. Oglejte si foto utrinke.

🎥 Video

🎬 Podoživite predstavo Predani korakom – Življenje je cirkus. 👇

Koreografija💃

Oglejte si, kako so potekale zabavne delavnice, na katerih so se otroci učili novih plesnih gibov in sestavljali koreografijo za predstavo.

💬 Klepet z nastopajočimi Predstava Predani korakom 2019

Za nami je letošnja predstava Predani korakom 2019, zato smo se odločili poklepetati z nadobudnimi otroki, ki so 27. avgusta zavzeli oder ljubljanske Opere in predstavili, kaj so sestavili v pičlem tednu plesnih delavnic pod vodstvom koreografa Mihe Podrepška.

Preberite več

💬 Klepet s koreografom Miha Podrepšek

Letošnja predstava Predani korakom z naslovom Življenje je cirkus je požela navdušenje obiskovalcev spektakla v ljubljanski Operi. Avtor koreografije je Miha Podrepšek, koreograf in igralec, ki je del projekta Predani korakom že tretje leto. Njegove vtise o projektu, delu z otroki in zabavnih prigodah med pripravami preberite v spodnjem klepetu.

Preberite več