Projekti Zapri
Nazaj Predani korakom Predstava Predani korakom

Plesna predstava Predani korakom

»Življenje je ples!« si radi rečemo. In ker v to iskreno verjamemo, s Festivalom Ljubljana vsako leto URI Soča omogočimo organizacijo poletnih delavnic in pripravo plesne predstave Predani korakom za gibalno ovirane otroke. Predstava vsako leto poteka v Ljubljanski Operi in je pravo doživetje tako za nastopajoče kot za gledalce.

Plesna predstava Predani korakom 2019, Življenje je cirkus

V torek, 27. avgusta 2019, je v ljubljanski Operi potekala posebna plesna predstava Življenje je cirkus, v izvedbi otrok URI Soča in otrok, ki so se prijavili na delavnico preko razpisa Festivala Ljubljana. Predstava je plod otroških poletnih delavnic v sodelovanju s Festivalom Ljubljana, URI Sočo in Zavarovalnico Sava. Za režijo in koreografijo je poskrbel Miha Podrepšek, za druženje in podporo pa Lado Bizovičar.

Letošnja izvedba predstave nosi ime Življenje je cirkus in nas opominja, da življenje ni samo rutina, pomembni sta predvsem pot in vsebina. In če znamo na to pot vnesti tudi veselje in skozi leta ohraniti otroško igrivost, je naše življenje včasih pravi cirkus. V glasbeno-plesni predstavi z naslovom Življenje je cirkus bodo otroci združili petje in plesno tehniko ter svoj pogled na življenje predstavili skozi lastno improvizacijo. Je doživljajska predstava, začinjena s cirkuškimi elementi.


Vstopnice so brezplačne in so na voljo do zapolnitve mest. Rezervirate oziroma prevzamete jih na blagajni Križank od ponedeljka do petka med 10. in 20. uro in v soboto med 10. in 14. uro, na dan dogodka pa bodo na voljo v Operi pred predstavo.