Tisoč razlogov za ZAvarovanje

Aljaž Maher
22. novembra 2012

Življenje se razodeva na načine, ki jih ne moremo predvideti. In prav to je čar obstoja, raziskovanja, razvoja in napredka. Kot je rekel nemški pisatelj Gerhard Hauptman – »Življenje pomeni nepretrgano vrsto osebnih odkritij.« A žal tem nepredvidljivim odkritjem marsikdaj botruje nevarnost, nezgoda in nepričakovana nesreča.

Na drugi strani pa je osnovna potreba človeka, da se počuti varnega in zaščitenega in te trenutke neprenehoma iščemo in jih v naših življenjih ustvarjamo. Ustvarjamo pa jih na dva načina: izogibamo se preveč riskantnim aktivnostim in poskrbimo za primerno varnost v primeru, da se kaj hudega pripeti.

Prav gotovo je varnost eden izmed cele palete razlogov, ki zavarovanje osmislijo.

Na ZM smo ravno v tem času, ko se je pričelo temnejše in hladnejše obdobje leta na eni strani, ter obdobje svetlih in toplih družinskih trenutkov na drugi, oblikovali zanimivo nagradno igro za vse vas, ki nas spremljate tudi preko Facebooka. Želimo vas nagraditi.

Do konca leta še sicer zmeraj zbiramo vse vaše lepe trenutke, ki ste jih ujeli v fotografske objektive, ter jih nagrajujemo v nagradni igri Naj fotka z dopusta, a tokrat nas zanima vaše mnenje. Zanima nas, ZAkaj zavarovanje … Zanimajo nas tisti VAŠI razlogi, veliki, majhni, splošno znani in zelo osebni. Zanima nas vaše gledišče. Tako vas do 22. 12. 2012 vabimo k sodelovanju na Facebook stran ZM.

Povejte nam, »Zakaj zavarovanje …«

Enačba je zelo preprosta. Točno tako, kot to mora biti, ko se skupaj trudimo, da pozitivnim zadevam pridemo do dna. V aplikaciji »ZAkaj zavarovanje …« bomo zbirali vaše razloge, jih postavili ostalim uporabnikom na glasovanje in tako poiskali tiste vzgibe, s katerimi se največ ljudi poistoveti.

Vaši razlogi, naše nagrade

Prav vsak izmed sodelujočih bo prispeval svoj delček in tako omogočil, da skupaj sestavimo barviti mozaik vaših razlogov, mnenj, vrednot in stališč ter tako ugotovili, katere so tiste osebne stvari, ki nas motivirajo. Mi pa bomo slehernega nagradili in tako z majhno nagrado pozornosti razveselili vse vas, ki si boste vzeli čas za razmislek in svoj razlog »ZAkaj zavarovanje …« delil z nami vsemi.

Pet razlogov, ki bo do konca nagradne igre prejelo največ glasov s strani vas, uporabnikov aplikacije, pa bomo nagradili z boni v vrednosti do 150€ za sklenitev novega premoženjskega zavarovanja z osebno, pravno in domsko asistenco OPA. Prepričani smo, da bomo na ta način vaš trud nagradili ter poskrbeli, da bo vaš dom nekoliko bolj varen.

Prisluhniti pomeni razumeti

Zmeraj si prizadevamo, da bi vam prisluhnili. Zanimajo nas vaše zgodbe. Želimo vas spoznati. Mi pa smo tukaj za vas s pestro paleto zavarovalnih produktov, ki jih nenehno dopolnjujemo in izboljšujemo, ter z odprtimi komunikacijskimi kanali, kjer smo vam z veseljem razpolago za pogovor. Namreč, prepričani smo, da je najprej potrebno prisluhniti, da bi nato lahko razumeli. In prav to je tisti naš razlog, zaradi katerega smo nagradno igro »ZAkaj zavarovanje …« pripravili.

Zaupajte nam vaš razlog »ZAkaj zavarovanje …«!

Komentarji
Deli      
Avtor
Aljaž Maher je milenijec, spletni domorodec, ki je odraščal z velikim zanimanjem za tehnologijo in računalnike. Formalna izobrazba ga je popeljala v didaktične vode, naravoslovje in lingvistiko, a znanje, ki ga kot profesor biologije in nemščine poseduje, danes s pridom uporablja za piljenje spletne komunikacije za različne naročnike. Kot nekdanji sodelavec Zavarovalnice Sava, kjer je 8 let delal v sektorju marketinga, se je pred dvema letoma odpravil na samostojno pot. Kot strokovnjak za komuniciranje (specializiran je na družbena omrežja), je delal za uspešen slovenski start-up Flaviar, sodeloval s številnimi manjšimi štajerskimi podjetji, zadnjih 6 mesecev pa skrbi za spletne komunikacije dveh projektov poznanega tenisača, Novaka Djokoviča.

Povezani članki

 

Kako se spopasti z gripo
Kako se spopasti z gripo
17. januarja 2019
V zimskih mesecih, vsako leto nastopi sezona gripe in prehladov. Za strokovno mnenje o gripi smo povprašali prim. Bojana Lovšeta, dr.med.univ., ki je povedal, da… Preberi več
Zimski užitki in domača lekarna
Zimski užitki in domača lekarna
4. januarja 2019
Prvi pravi sneg prinaša s seboj ogromno veselja in napoveduje prijetne zimske dogodivščine. Ni ga otroka, ki ne bi bil navdušen nad lovljenjem snežink, tekanjem… Preberi več
5 hitrih idej za vse, ki se še odločate, kam za novo leto
5 hitrih idej za vse, ki se še odločate, kam za novo leto
17. decembra 2018
Novo leto je tik pred vrati. Za vse, ki se še niste odločili, kje preživeti najdaljšo noč v letu, smo izbrali 5 destinacij, ki so… Preberi več
Najlepši božični sejmi čez mejo
Najlepši božični sejmi čez mejo
28. novembra 2018
Bliža se tisto obdobje v letu, ko pridemo na svoj račun vsi ljubitelji prazničnega vzdušja, tisočerih luči, kuhanega vina in vroče čokolade. V večini slovenskih… Preberi več
Do bogatih popotniških izkušenj brez izžete denarnice
Do bogatih popotniških izkušenj brez izžete denarnice
25. oktobra 2018
Potovanja že pregovorno bogatijo življenja in širijo obzorja. O tem ni dvoma. Vendar pa je učinek na denarnico pogosto ravno obraten: bogati spomini, tanjša denarnica.… Preberi več
Pogovor s strokovnjakom: Koliko se morajo gibati naši otroci?
Pogovor s strokovnjakom: Koliko se morajo gibati naši otroci?
3. oktobra 2018
Obstaja veliko dokazov, ki potrjujejo, da je telesna vadba eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri zmanjšanju tveganja obolenj srčno žilnega in kostno-mišičnega sistema, debelosti, diabetesa in… Preberi več